Waar:
Werkwarenhuis in ’s-Hertogenbosch
Start:
9 november 2022 (09:30)
End:
9 november 2022 (16:30)

INTRODUCTIE

De Vereniging Brabantse Gemeenten (VBG) en de provincie Noord-Brabant nodigen je van harte uit voor het event ‘Samenwerken aan Brede Welvaart’.

Brede welvaart omvat alles wat mensen van waarde vinden. Naast materiële welvaart gaat het ook om gezondheid, onderwijs, milieu en leefomgeving, sociale cohesie, persoonlijke ontplooiing en (on)veiligheid. En het gaat niet alleen om de kwaliteit van leven in het ‘hier en nu’, maar ook over de effecten van onze manier van leven. Over het welzijn van mensen ‘elders’ (buiten de regio) en ‘later’ (toekomstige generaties).

AANMELDEN

Wil jij meer weten over brede welvaart? En hoe je hier concreet mee aan de slag kan binnen de overheid, het bedrijfsleven, het onderwijs of gewoon als inwoner van Brabant? Wil je leren van anderen? Of wil jij zelf jouw ervaringen over het aan de slag gaan met brede welvaart delen? Met andere woorden: werk je mee aan brede welvaart? Meld je dan hier aan via het aanmeldformulier! Je bent welkom als gast, maar je kunt via het formulier ook aangeven of je jouw initiatief of organisatie wilt presenteren. Er is veel ruimte voor inspiratie, ontmoeting én praktische werksessies. Vergeet ook niet op het bestand in de bijlage te klikken. Dan zet je het event direct in je agenda.

VRAGEN?
Vragen kun je stellen via een e-mail aan bredewelvaart@brabant.nl.

SYPMPOSIUM SAMENWERKEN AAN BREDE WELVAART
Inschrijven