Waar:
Online
Start:
9 november 2021 (19:00)
End:
9 november 2021 (21:00)

De Brabantse Jongerentop is de kans voor Brabantse jongeren (tussen de 14 en 27 jaar) om mee te praten over de toekomst van Brabant en kennis te maken met de provincie. Het wordt een actieve en praktische avond waarin jongeren hun stem kunnen laten horen.

Onderwerpen

Gezondheid 
De komende tien jaar willen we zorgen dat alle Brabanders er drie gezonde levensjaren bij krijgen. Wat mag voor jongeren absoluut niet ontbreken in een dergelijke aanpak? 

Onderwijs  
Hoe kunnen we het onderwijs in Brabant een boost geven, zodat jongeren klaar zijn om de wereld in te gaan (stage, werk, vervolgopleidingen)? 

Levendig Brabant  
Hoe houden we Brabant jong? Wat houdt jou in Brabant en hoe kunnen we dat versterken?  

Doe ook mee!

Ben je jong, Brabants én heb je een mening? Laat je horen! Meld je aan voor de Jongerentop en zet 9 november in je agenda.

AANMELDEN


Ken je jongeren tussen de 14 en 27 jaar in jouw netwerk? Stuur de link van deze pagina vooral door en nodig hen uit. Denk ook aan scholen, leraren, wijken, jongerenwerk, jongerenraden, sportwerk, GGD, jongerennetwerken et cetera in jouw stad of dorp.


De Brabantse Jongerentop is een initiatief van de Jongerenambassadeurs Den Bosch in samenwerking met de gemeente ’s-Hertogenbosch en de provincie Noord-Brabant. De provincie vroeg Zet deel te nemen in het projectteam om het idee mee uit te werken en te ondersteunen bij het realiseren en communiceren. Kijk op https://www.brabant.nl/subsites/jonginbrabant/actueel/nieuws/2021/eerste-brabantse-jongerentop voor meer informatie.

De eerste Brabantse Jongerentop | Online