Zet jaarmagazine 2018

We lanceerden we ons nieuwe jaarmagazine tijdens een ‘Proeven van Zet’ middag voor relaties. André Megens reikte het eerste exemplaar uit aan gedeputeerde Henri Swinkels én aan een aantal inspirerende initiatieven die voorbij komen in het magazine.

Ons jaarmagazine staat boordevol verhalen, leerzame lessen, nieuwe inzichten en interessante bespiegelingen. Het toont een samenleving waarin mensen samen vorm en inhoud geven aan nieuwe ruimtelijke, economische, maatschappelijke en democratische perspectieven. Een samenleving die veerkrachtig is en dat nog meer kan en wil worden, om bij te dragen aan de global goals for sustainable development die we allemaal omarmen. Soms voorzichtig, steeds vaker voortvarend, zien we initiatieven oppoppen van inwoners en sociale ondernemers rond vraagstukken van inclusie, gezondheid, leefbaarheid, maar ook van natuur, mobiliteit en energie. Kleine rimpelingen met mogelijk grootse effecten, zoals de verhalen in ons jaarmagazine laten zien.

Als rode draad portretteren we een vijftal jonge Zetters in ons werkveld. Een mooie manier om kennis te maken met Zet 2018!

Het jaarmagazine is ook in gesproken vorm beschikbaar.


Aanvragen Magazine 2018