Wij zijn Zet

Zet werkt met een team gedreven specialisten op het gebied van inclusie, participatie en sociale innovatie, waarin iedereen zijn eigen unieke rol vervult.

Wat wij doen

Wij helpen overheden, bedrijven, burgerinitiatieven en maatschappelijke organisaties die werken aan participatie, inclusie en sociale innovatie. Dat proces van cocreatie en crossovers begeleiden wij van ambitie tot impact.

Wat ons drijft

Wij dragen bij aan een samenleving waarin iedereen meetelt en mee kan doen. Omdat we geloven in gelijke kansen en de meerwaarde van diversiteit, maar ook omdat het nodig is.

Onze meerwaarde

Op basis van onze brede ervaring en expertise in het sociale domein brengen wij best practices mee en bewezen methodieken. Die combineren we met een eigen, onderscheidende benadering. 

Werken met Zet

De betekeniseconomie drijft op nieuwe vormen van samenwerking. Wij staan altijd open voor verbintenissen met partijen die voor ons van meerwaarde kunnen zijn. En omgekeerd.

Werken bij Zet

We willen altijd kennismaken met bevlogen professionals die samen met ons het verschil willen maken. Bekijk de actuele vacature(s).

Organisatie

Over de samenstelling van onze Raad van Bestuur en Raad van Toezicht, ons KvK-nummer, algemene voorwaarden en ons beloningsbeleid.