Graag komen wij in gesprek met mensen die financiering zoeken voor hun sociale of culturele activiteit.

Iedere maand zijn wij daarom aanwezig op verschillende locaties in Noord-Brabant zodat mensen met een mooi idee kennis kunnen maken met medewerkers van VSBfonds. We bespreken tijdens deze dagen uw initiatief en of deze in aanmerking komt voor een eventuele donatie. Deze ontmoetingen zijn voor ons belangrijk omdat de ervaring leert dat een gesprek meer inzicht geeft en we directer en passender een antwoord kunnen geven op uw vragen.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we in ieder geval tot 1 juni niet naar u toe. Toch blijven wij graag met u in gesprek. We nodigen u daarom van harte uit om op onderstaande dagen telefonisch contact met ons op te nemen.

Onze adviseurs zitten voor u klaar op 28 mei 2020 tussen 10.00 uur en 16.00 uur op het volgende telefoonnummer: 030 230 3306.

Over VSBfonds

VSBfonds financiert projecten waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Of waarmee mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap.

VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in sociale en culturele projecten die de kwaliteit van de Nederlandse samenleving ten goede komen. Meer informatie over het fonds is te vinden op www.vsbfonds.nl.