Spreekuur in Tilburg

Donderdag 24 september zijn mensen die financiering zoeken voor hun sociale of culturele activiteit welkom bij het spreekuur van VSBfonds in de LocHal in Tilburg.

Mensen met mooie ideeën

VSBfonds financiert projecten waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Of waarmee mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap. Tijdens het spreekuur kunnen mensen met passende projecten of ideeën kennis maken met medewerkers van VSBfonds en met hen bespreken of hun initiatief in aanmerking komt voor het indienen van een subsidieaanvraag.

Wil jij weten of jouw project in aanmerking komt voor een aanvraag bij het VSBfonds? Meld je dan aan voor ons spreekuur door een mail te sturen naar infozeelandbrabant@vsbfonds.nl met een korte omschrijving van je project of idee.

Wil je alvast meer te weten komen over het VSBfonds en het regio-team voor de provincies Brabant en Zeeland? Kijk dan op https://www.vsbfonds.nl/over-vsbfonds/contact/zeeland-en-noord-brabant

Tot dan!


Over VSBfonds

VSBfonds financiert projecten waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die lokaal of regionaal impact heeft. Of waarmee mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de lokale of regionale gemeenschap.

VSBfonds is één van de grootste particuliere vermogensfondsen van Nederland. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in sociale en culturele projecten die de kwaliteit van de Nederlandse samenleving ten goede komen. Meer informatie over het fonds is te vinden op www.vsbfonds.nl.