In de week van 17 tot 25 oktober is het zover: de Dutch Design Week 2020! De DDW gaat dit jaar door in virtuele vorm. Het thema van dit jaar: The New Intimacy. Oók in deze online editie valt veel te ontdekken, beleven en ervaren. Zeker over Social Design. Ook dit jaar gaan onze social designers allerlei initiatieven, verhalen, ontwerpers, projecten en diensten scouten om hieruit de Social Design highlights van de DDW20 te selecteren. De door ons geselecteerde voorbeelden geven inzicht in wat sociale innovatie voor mensen kan betekenen.

Van fysieke tours naar een online afterparty

Vorig jaar organiseerde Zet de Zet DDW Tours. We gidsten deelnemers langs bijzondere werken, inspirerende designs en de parels van Social Design. Dat doen we dit jaar ook, maar dan in een nieuw jasje! We organiseren een online afterparty, waarin we napraten over Social Design op de Dutch Design Week.

Zet DDW afterparty

Tijdens de Zet DDW afterparty nemen we je mee in social design pareltjes van de DDW20. Maak kennis met de ontwerpers, hun verhaal en de belangrijkste waarden in hun project. Discussieer, leer, ervaar en ga in gesprek over de betekenis en meerwaarde van social design. We voeren inspirerende discussies over het gebruik van social design in een maatschappelijk context.

Wil je meer weten over de Zet DDW afterparty of wil je je aanmelden? Kijk dan hier.