Jack Biskop en Niels Willems

Zet verwelkomt Jack Biskop (links op de foto) en Niels Willems (rechts op de foto) als nieuwe leden van haar Raad van Toezicht. Biskop is de nieuwe voorzitter, Willems zal, naast zijn algemene inbreng, vooral het financieel-economische deel voor zijn rekening nemen.

De nieuwe voorzitter, Jack Biskop is directeur-bestuurder bij het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Roosendaal-Moerdijk e.o. Daarnaast is hij een (CDA-)politicus met veel ervaring in het openbaar bestuur. Zo was hij onder andere lid van de gemeenteraad (4 jaar), lid van Provinciale Staten van Noord-Brabant (12 jaar) en, tot 2013, lid van de Tweede Kamer der Staten Generaal (6 jaar). Momenteel is hij lijstduwer voor het CDA in Noord-Brabant in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen.

Niels Willems is chief financial officer (CFO) en boardmember bij MegaGroup in Veghel, een internationale handelsonderneming (± 350 werknemers) actief op het gebied van watertechniek. Willems heeft jarenlange ervaring in het financieel-economische vakgebied. Hij heeft een accountancy-achtergrond, en heeft zich ontwikkeld tot financieel directeur en later CFO van meerdere (middel)grote nationale en internationale bedrijven. Willems was tot voor kort lid van de Raad van Toezicht van Maasduinen (ouderenzorg) geweest. Door zijn nieuwe functie bij Zet kan Willems zich opnieuw maatschappelijk inzetten, iets waar hij veel belang aan hecht.

Nieuwe samenstelling

Beide nieuwe leden zijn aangesteld vanwege het verstrijken van de zittingstermijn van hun voorgangers. Met hun benoeming in de Raad van Toezicht is de samenstelling van het bestuur van Zet per 1 januari 2015 als volgt:  

Bestuur
G.M. (Ginette) Veensma (directeur / bestuurder)
J. (Jack) Biskop  (voorzitter Raad van Toezicht)
C.A.M.J. (Carla) Grijzen-Schreurs (lid RvT)
G. Spekken (lid RvT)
P. (Peer) Verkuijlen (lid RvT)
N. (Niels) Willems (lid RvT)

Raad van Toezicht Zet

Het bestuur van Zet