Stérk. Brabant, het nieuwe ‘matchpoint’ voor sociale veerkracht.

Logo Stérk Brabant

Sterk. Brabant

Stérk. Brabant, het nieuwe ‘matchpoint’ voor sociale veerkracht. Vanaf nu hét platform voor maatschappelijke initiatieven die willen bijdragen aan het benutten of versterken van de sociale veerkracht in Brabant.

Onder de vlag Stérk. Brabant werken Zet, Zorgbelang en de provincie Noord-Brabant én andere partijen uit het Brabantbrede netwerk samen om maatschappelijke initiatieven sterker en vooral ook volhoudbaar te maken. We verkennen de eventuele behoefte aan support en matchen initiatieven waar mogelijk met de juiste partijen. Al doende leren we als community wat werkt, wat impact heeft en wat ieders rol in deze maatschappelijke vernieuwing kan zijn.

Omdat we snel operationeel en aanspreekbaar wilden zijn, starten we met een eenvoudige website. Intussen bouwen we achter de schermen verder, om op basis van de eerste ervaringen het matchpoint te ‘laden’ en inspirerende voorbeelden te laten zien. Als het zover is, brengen we je uiteraard op de hoogte en zullen we het platform met wat meer ‘tromgeroffel’ lanceren.

Kijk op www.sterkbrabant.nl en deel dit nieuwe aanspreekpunt met je netwerk. Het contactteam van Stérk. Brabant staat klaar om met maatschappelijke initiatieven in gesprek te gaan.  

Vragen naar aanleiding van de voorlopige website of deze mail? Ook daarvoor kun je terecht bij het contactteam van Stérk. Brabant: 06-52794455 of contact@sterkbrabant.nl