Zet organiseert dit voorjaar vier online bijeenkomsten om relaties én eigen adviseurs te inspireren rond het samenspel tussen overheid en samenleving. Dat is lastig in coronatijd, maar meer dan ooit van belang. Deelname word je aangeboden door Zet.

Bewonersparticipatie is steeds belangrijker als uitgangspunt bij visievorming en beleidsontwikkeling. Ook nemen inwoners, bedrijven en verenigingen steeds vaker zelf het initiatief op maatschappelijke vraagstukken. Dan hebben ze behoefte aan een responsieve overheid die hen op waarde schat en op maat ondersteunt. Dat samenspel tussen overheid en samenleving vormgeven en verder ontwikkelen is lastig in coronatijd, maar meer dan ooit van belang. Daarom organiseert Zet dit voorjaar vier online bijeenkomsten om relaties én haar eigen adviseurs te inspireren. Zodat we samen leren van recente voorbeelden, ervaringen en inzichten.

De sessies worden je aangeboden door Zet! We beginnen met een inspirerend webinar van Jan van Ginkel, concerndirecteur Provincie Zuid-Holland

AANMELDEN

De sessies van Inspiratie voor Participatie zijn bedoeld voor beleidsmedewerkers, netwerkorganisaties, bestuurders, partners van Zet en wie verder geïnteresseerd is in een beter samenspel tussen overheid en samenleving.