Heb jij een goed idee of initiatief met impact op de jeugd in jouw wijk, buurt of dorp? Een idee waardoor kinderen zich echt thuis voelen? Een idee om gezinnen met elkaar in contact te brengen? Een idee wat alle kinderen mee laat doen? Een idee dat ervoor zorgt dat de jeugd zich kan ontwikkelen, problemen vermindert of zelfs voorkomt? Een idee dat er weer een actieve, levendige gemeenschap ontstaat? Heb jij zo'n idee? Verras ons!

Als je meedoet aan de K2Challenge maakt jouw initiatief kans op minimaal €5.000,- en maximaal €25.000,-. In totaal wordt er € 50.000,- verdeeld. Jij bepaalt zelf de impuls die je nodig hebt om maximaal impact te maken. We nodigen ook kleinere initiatieven uit om zich aan te melden! De K2Challenge vindt plaats op woensdag 13 mei 2020 van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de voorwaarden voor deelname vind je op de website www.k2challenge.nl.

We zijn ook op zoek naar juryleden voor de JURY VAN 50. Vind je het leuk om jouw stem te laten horen? Ben je nieuwsgierig naar de veelbelovende ideeën die strijden om de prijzen tijdens de grote finale van de K2Challenge? Meld je dan nu aan via de website!

Het ontwikkelde concept en de uitvoering van de K2Challenge 2020 is in handen van Stichting Zet, in opdracht van de Stichting K2 Prijs.

AANMELDEN K2CHALLENGE