Waar:
Online
Start:
24 juni 2021 (10:00)
End:
24 juni 2021 (12:00)

Op donderdag 24 juni van 10.00 tot 12.00 uur organiseert de provincie Noord-Brabant, samen met gemeenten Bernheze, Breda’, en Tilburg, een webinar over het verduurzamen van woningen van huishoudens met een smalle beurs. Loop jij hier in de praktijk tegenaan, woon het webinar bij!  

Zet begeleidde de social design aanpak binnen diverse pilots van Energie voor Iedereen. Adviseurs van Zet zijn dan ook betrokken bij het webinar om lessen te delen en vragen te beantwoorden.

Voor wie?
Voor professionals in de energietransitie (sociaal domein en energie-/duurzaamheidsdomein) welke aan de slag zijn of willen met het verduurzamen van woningen. Specifiek voor het verduurzamen van woningen van particuliere eigenaren en huurders in sociale woningbouw, beide met een smalle beurs.

Afwisselend programma
In een afwisselend  programma krijg je meer inzicht over hoe huishoudens met een smalle beurs te betrekken in de energietransitie. Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en deelsessies waarvan je er twee kunt bijwonen.

Deelsessies:

  1. Gespikkeld bezit: hoe kan je met en voor eigenaren van ‘gespikkeld bezit’ aan de slag?
  2. Hoe raak je in gesprek met bewoners? En welke concrete inzichten haal je als gemeente daar uit, om de energietransitie vooruit te helpen.
  3. Hoe kunnen data je helpen om in de TVW en de WUP met bewoners met een smalle beurs aan de slag te gaan?

Aanmelden
Via dit formulier kun jij je aanmelden voor het webinar. Heb je nog een onderwerp of vraagstuk dat je graag behandeld wil hebben? Vermeld dit dan op het aanmeldformulier.

Magazine EVI
Eind maart hebben gemeenten Bernheze, Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch, samen met de provincie en Enpuls, het magazine Energie voor Iedereen gepubliceerd. Hier kun je alvast meer lezen over de geleerde lessen van vier pilot-gemeenten.

Webinar Energie voor Iedereen
Inschrijven