Waar:
Loft Tilburg
Start:
7 oktober 2020 (13:00)
End:
7 oktober 2020 (18:00)

 ”It takes a village to raise a child” is een oud gezegde met eeuwigheidswaarde. De hele sociale omgeving waarin je op groeit, heeft invloed op je ontwikkeling van kind naar volwassene. Dat is geen hogere wiskunde, maar gewoon als gemeenschap samen waken over opgroeiende kinderen en jongeren. Waar nodig even helpen, stimuleren, corrigeren of in bescherming nemen. Contact maken en leren van elkaar.

De K2Challenge wil maatschappelijke initiatieven stimuleren die er aan bijdragen dat zoveel mogelijk jongeren in Brabant probleemloos kunnen opgroeien. Dat vraagt om actieve, levendige gemeenschappen waarin mensen oog hebben voor elkaar.

Verrassende ideeën gezocht

Heb jij een goed idee of initiatief met impact op de jeugd in jouw wijk, buurt of dorp? Een idee waardoor kinderen zich echt thuis voelen? Een idee om gezinnen met elkaar in contact te brengen? Een idee dat alle kinderen laat meedoen? Een idee dat ervoor zorgt dat de jeugd zich kan ontwikkelen, dat problemen vermindert of zelfs voorkomt? Heb jij zo'n idee? Verras ons!

Maak kans op maximaal € 25.000

Als je meedoet aan de K2Challenge maakt jouw initiatief kans op een stimuleringsprijs van minimaal €5.000,- en maximaal € 25.000,- om je idee uit te voeren of verder uit te werken. In totaal wordt er € 50.000,- verdeeld. Jij bepaalt zelf de impuls die je nodig hebt om maximaal impact te maken. Ook bieden we je een gratis pitchtraining aan om je initiatief op 7 oktober goed voor het voetlicht te brengen. We nodigen ook kleinere Brabantse initiatieven uit om zich aan te melden! We zijn juist op zoek naar ideeën van kinderen, jongeren, ouders en andere buurt-, wijk- of dorpsbewoners. 

Inschrijving en uitreiking

De K2Challenge vindt plaats op woensdag 7 oktober 2020 van 13.00 tot 17.00 uur. Dat belooft een even inspirerende als spannende middag te worden, want onze JURY VAN 50 bepaalt ter plekke wie de winnaars zijn. Inschrijven kan tot 25 september via www.k2challenge.nl, maar als je wilt meedoen aan de pitchtraining moet je vóór 1 september reageren. Ook meer informatie over de voorwaarden voor deelname vind je op deze website.

Juryleden gezocht!

We zijn ook op zoek naar juryleden voor de JURY VAN 50. Vind je het leuk om jouw stem te laten horen? Ben je nieuwsgierig naar de veelbelovende ideeën die strijden om de prijzen tijdens de grote finale van de K2Challenge? Meld je dan nu aan via de website!

Ik heb een idee!

Ik wil in de jury

Zet ontwikkelde het concept en tekent voor de organisatie van de K2Challenge 2020, in opdracht van de Stichting K2Prijs

 

K2Challenge