Waar:
Waalwijk
Start:
8 oktober 2022 (10:00)
End:
8 oktober 2022 (15:00)

Wie worden de winnaars van de K2Prijs 2022? Een financiële stimulans voor maatschappelijke initiatieven met impact voor de jeugd. K2Challenge gunt alle Brabantse kinderen, jongeren en jongvolwassenen een fijne jeugd. Daarom steunt K2Challenge aansprekende maatschappelijke initiatieven die bijdragen aan een mooie, veilige en/of actieve omgeving voor de jeugd in buurt, stad, school, club, opvang, et cetera. Deelnemers maken kans op de K2Prijs, een stimuleringsprijs van minimaal € 5.000 en maximaal € 25.000, voor realisatie of verdere uitwerking. 

Maandag 26 september 2022 selecteerde de jury tien initiatieven uit eenendertig aanvragen. De leden van de jury waren onder de indruk van de verscheidenheid en kwaliteit van alle initiatieven. Op 8 oktober pitchen ze hun initiatieven live aan de jury bij het Dr Mollercollege in Waalwijk.

De uitgekozen kanshebbers zijn

Stichting Stronk, t Plenkske, El Jackson Education, Project rondom d’n Plag, Kinderen/Jongeren runnen het Tiny Restaurant, Schildje Experience, Kunstkameraden, Brabantse Kinderburgemeesters werken samen!, Projectplan Gassel en Jeugd-dorps-hulp-bos-brandweer-toezicht groep.

K2CHALLENGE