Waar:
Tilburgse Wielerclub Pijnenburg
Start:
28 juni 2022 (13:30)
End:
28 juni 2022 (16:30)

 

DOORTRAPPEN ON TOUR

Is jouw gemeente al bezig met Doortrappen, veiliger fietsen tot je 100ste, of denk je erover om te gaan starten? Op 28 juni komt Doortrappen on Tour in Noord-Brabant! De provincie Noord-Brabant en het landelijk bureau Doortrappen nodigen je bij de Tilburgse Wielerclub Pijnenburg voor een inspirerende middag rondom Doortrappen. We hebben een afwisselend en interactief programma voor jullie samengesteld. 

VOOR DOORSTARTERS EN DOORTRAPPERS

De dag is gericht op Doorstarters énDoortrappen on Tour Noord-Brabant 28 juni 2022 Doortrappers. Wil je verder aan de slag met Doortrappen in jouw gemeente of wil je juist starten met Doortrappen? Meld je dan nu aan!


PROGRAMMA

Je bent vanaf 13:00 uur welkom en het programma begint om 13:30 uur. Tijdens de middag schetsen de provincie Noord-Brabant en het landelijk bureau Doortrappen wat ze voor jouw gemeente kunnen betekenen.

We zitten op deze middag zeker ook niet stil. De beginnende gemeenten informeren en helpen we met de eerste stappen om aan de slag te gaan met Doortrappen. We gaan oefenen met de DoortrappenRadar. Samen met de gemeenten die al eerder met Doortrappen zijn begonnen, gaan we dieper in op onderwerpen als nieuwe activiteiten, verschillende manieren om het programma uit te voeren en borging van het programma.

Tijdens de pauze is er voldoende ruimte om in gesprek te gaan met elkaar én met de organisaties die Doortrappen ondersteunen. We eindigen de dag om 16:30 uur met een drankje om te vieren dat we weer fysiek aan de slag kunnen om meer ouderen veiliger te laten fietsen met Doortrappen.

MEER WETEN OVER DOORTRAPPEN?

Deze bijeenkomst is een onderdeel van Doortrappen on Tour. Meer informatie over het programma Doortrappen vind je op het Platform Doortrappen


SSNB / Torenallee 3 / 5617 BA Eindhoven
088-2468111 / info@ssnb.nl / www.ssnb.nl

Zet / Statenlaan 4 / 5042 RX Tilburg
013-5441440 / info@wijzijnzet.nl / www.wijzijnzet.nl

Doortrappen on Tour Noord-Brabant | Tilburg
Inschrijven