Waar:
Online
Start:
18 maart 2021 (09:30)
End:
18 maart 2021 (14:30)

Door corona is het niet mogelijk om elkaar live te ontmoeten. We vinden het wel heel belangrijk om samen te praten over dementie bij mensen met een verstandelijke beperking. Om erkenning en herkenning bij elkaar te vinden. En om van elkaar te leren. Daarom organiseert KansPlus op donderdag 18 maart 2021 het congres online.

Online betekent dat u comfortabel vanuit uw eigen huis mee doet aan dit congres. Het scheelt u bovendien reistijd. U hoeft er ook niet technisch voor te zijn. Alleen in het bezit van een computer of laptop, met beeld en geluid. Dit is een fijne manier om toch samen te zijn en veel te leren en te ontdekken over uw familielid met een verstandelijke beperking en dementie. Over het begrijpen van signalen, het samen werken aan passende ondersteuning en over het (h)erkennen van gedrag.

Er zijn workshops, sprekers en theater Kracht van Beleving en we delen natuurlijk veel ervaringen met elkaar. Zet verzorgt een workshop tijdens dit congres.

Het congres is in de eerste plaats bedoeld voor naasten van mensen met een verstandelijke beperking, eventueel vergezeld door een professionele ondersteuner. Professionals kunnen zich ook individueel aanmelden, maar worden voorlopig op een wachtlijst geplaatst. Heeft u vragen? Neem contact op met KansPlus via info@kansplus.nl of via 030-2363744.

 

PROGRAMMA EN AANMELDEN

'Dementie bij mensen met een verstandelijke beperking' - Online congres voor naasten