Waar:
Online
Start:
15 maart 2022 (12:00)
End:
15 maart 2022 (13:00)

WIL JIJ INITIATIEVEN HELPEN GROEIEN?

Haak dan aan bij deze online workshop. Voor initiatiefnemers is de gemeente soms een veelkoppig monster, wat hen eerder remt dan verder brengt. Jij wilt dat samenspel tussen overheid en samenleving graag verbeteren, maar wat vraagt dat van jou? 

WAAR LOOP JIJ TEGENAAN?

Na een korte schets van onze kijk op die responsieve rol van de overheid gaan we samen, in een klein gezelschap, aan de slag met de belangrijkste vragen, pijnpunten of dilemma’s waar jij in de praktijk tegenaan loopt. In de relatie met bewoners, maar ook binnen de gemeentelijke organisatie. Wat blijkt wél te werken en hoe gaan anderen daar mee om?

LEREN VAN ELKAARS PRAKTIJK

Zo krijg je een voorproefje van het samen leren voor ambtenaren met lef zoals we dat in 2022 bij voldoende belangstelling organiseren binnen het leertraject van Leefbaarheid in de Dorpen, een programma van Regio Deal Noordoost-Brabant. (Ook ambtenaren uit andere delen van Brabant kunnen in principe meedoen!) Het idee: elkaar inspireren en samen verdiepen op casussen uit eigen praktijk. Zodat je wat je leert meteen kunt toepassen, om verandering in gang te zetten. 

PROEF BINNEN EEN UUR OF DIT NAAR MEER SMAAKT

We organiseren het voorproefje op twee verschillende momenten. We houden het kort en krachtig, zodat je al in drie kwartier proeft of onze manier van denken en doen naar meer smaakt. We polsen meteen welke vragen jou bezighouden en hoe het leren het beste aansluit op jouw praktijk. Zo vullen we het programma samen in! 

KIES JE EIGEN MOMENT

Deelname aan deze online proeverij is kosteloos. Wanneer komt het jou uit?

  • Donderdag 10 maart 16:00 – 17:00
  • Dinsdag 15 maart 12:00 – 13:00

AANMELDEN

 

De Praktijk van het samenspel tussen overheid en samenleving | Online proeverij