Mensen aan het werk Z-lab

Ben je Zet al tegengekomen in de virtuele Social Design Lobby op de Dutch Design Week? Neem eens een kijkje.
We geven je een voorproefje op het Z-lab - een designsprint voor maatschappelijke vraagstukken. Heb je de test ‘welke type party animal ben jij’ gedaan? Hieronder vind je meer uitleg over het project dat bij jouw party animal past.  

Z-lab, onze design-sprint voor maatschappelijke vraagstukken 

In een Z-lab gaan we een aantal dagen intensief met een vraagstuk aan de slag. We onderzoeken, experimenteren en reflecteren. Samen duiken we in een ontwerpproces, waarin we het vraagstuk met drie ‘lenzen’ bekijken: context, sociale waarden en creativiteit. Zo ontdekken we de onderlinge samenhang en nieuwe mogelijkheden op korte én langere termijn. Door op deze manier intensief samen te werken geeft het Z-lab nieuwe inzichten om met meer focus en energie aan het vraagstuk verder te werken.

Wil je weten wat een Z-lab voor jouw vraagstuk kan betekenen? 

Stuur een mailtje naar danielle.ramp@wijzijnzet.nl.  

Zet DDW Afterparty

Tijdens de Zet DDW Afterparty nemen we je mee in social design pareltjes van de DDW20. Maak kennis met de ontwerpers, hun verhaal en de belangrijkste waarden in hun project. Discussieer, leer, ervaar en ga in gesprek over de betekenis en meerwaarde van social design. We voeren inspirerende discussies over het gebruik van social design in een maatschappelijk context.

Datum en tijd

Donderdag 3 december van 15.00 - 17.00 uur.

Voor wie

Voor iedereen die interesse heeft in wat creativiteit kan betekenen voor maatschappelijke vraagstukken. 

Aanmelden

Wil je je opgeven voor de Zet DDW Afterparty? Dat kan! Je kunt je aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Graag zien we je op 3 december om 15.00 uur.  

Inschrijfformulier Zet DDW Afterparty

Na inschrijving krijg je een bevestiging via e-mail.

Kun je aangeven welke onderwerpen jij interessant vindt?