Doe mee aan Brabant1000 op 17 september

Zet organiseert op 17 september van 19.30-20.30 uur een online brainstorm voor een sociaal en leefbaar Brabant:Brabant1000. Wil jij jouw ideeën delen, doe dan mee en meld je vandaag nog aan! 

Lees meer 

Vervoer voor iedereen

De resultaten van de enquête die door de inwoners van de gemeente Oirschot is  ingevuld over buslijnen 142 en 143 zijn verzameld. De belangrijkste conclusie is dat veel mensen de auto als alternatief gebruiken, maar niet voor iedereen is dat de oplossing!

Lees meer

Inclusief beleid voor uw gemeente?

Zet heeft de Quickscan Inclusief Beleid ontwikkeld waarmee uw beleid getoetst kan worden aan het VN-verdrag 'Gelijke Kansen'.

Lees meer

Extra inspanningen leveren om langdurig werklozen aan het werk te helpen. Met dat doel hebben 15 provinciale uitvoerings-organisaties, waaronder Zet, en de provincie op 2 maart een Sociaal Pact gesloten op het Provinciehuis.

Lees meer

5 november: Inspiratie- en Kennisdag Dementie

De PGraad verzorgt samen met Zet de Inspiratie -en Kennisdag Dementie, omdat het nodig blijft! 
Thema: ‘Eigen kracht en sociaal netwerk in dementievriendelijke gemeenschappen’.

Lees meer

De interregionale werkconferentie op 3 juni voor koplopergemeenten uit Noord-Brabant, Limburg en Belgische Kempen, toonde aan dat lokale DVG-netwerken elk op eigen tempo en wijze werken aan de borging van een ‘dementievriendelijke gemeenschap’.

lees meer

Zet is verbonden met verschillende netwerken in het sociale domein en actief in tientallen projecten. Bekijk een overzicht van onze Brabantse betrokkenheid.

Op zoek naar inspiratie voor participatie? Vijftien deskundigen uit verschillende sectoren delen hun ervaringen en inzichten die een inclusieve samenleving dichterbij brengen. Lees het nieuwste boek van Zet hier.

"In het nieuwe bestuursakkoord is ruim aandacht voor ‘Samen doen’ in Brabant. Samen doen begint bij meedoen, en één van de randvoorwaarden hiervoor is toegankelijkheid", aldus Swinkels.

lees meer

Het project Mobiliteit Land van Cuijk is afgerond en de resultaten zijn gebundeld in een Toolkit Bereikbare Regio als handvat voor een succesvolle aanpak in andere wijken en kernen.

lees meer

Verbanden zien en laten werken. Het is onze tweede natuur: Zaken in hun samenhang bezien en benaderen. BEKIJK DE 6 VAN ZET

Benieuwd bij welke projecten Zet in 2014 betrokken was?

Klik hier voor een overzicht

HET NIEUWE ZET, EEN KORTE INTRODUCTIE

Zet en 't Heft bij omroep Brabant

Het TV-programma ‘Dit is mijn leven’ liep een dag mee met Marjolein Duif, adviseur bij Zet. Een mooie manier om te laten zien hoe we samen met burgers en partners zoals ‘t Heft werk maken van een sociaal en leefbaar Brabant. 

Lees meer


Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbriefZet agenda

Brabant1000

17 september 2015

1000 Brabanders > 1000 ideeën > 1 uur de tijd

Lees meer

Lees meer


Twitter

Zet

BRABANT1000, ONLINE BRAINSTORM VOOR EEN SOCIAAL EN LEEFBAAR BRABANT wijzijnzet.nl/index.php?id=7… via @wijzijnzet

Zet

Doe mee met #BRABANT1000 van @wijzijnzet tijdens de @ESIW15 en maak kans op een dinerbon van 100 euro. brabant1000.nl

Volg Zet op Twitter