Inclusief beleid voor uw gemeente?

Zet heeft de Quickscan Inclusief Beleid ontwikkeld waarmee uw beleid getoetst kan worden aan het VN-verdrag 'Gelijke Kansen'.

Lees meer

Extra inspanningen leveren om langdurig werklozen aan het werk te helpen. Met dat doel hebben 15 provinciale uitvoerings-organisaties, waaronder Zet, en de provincie op 2 maart een Sociaal Pact gesloten op het Provinciehuis.

Lees meer

Zet en 't Heft bij omroep Brabant

Het TV-programma ‘Dit is mijn leven’ liep een dag mee met Marjolein Duif, adviseur bij Zet. Een mooie manier om te laten zien hoe we samen met burgers en partners zoals ‘t Heft werk maken van een sociaal en leefbaar Brabant. 

Lees meer

Ginette Veensma, directeur-bestuurder van Zet in Tilburg, is op 12 maart 2015 toegetreden tot het Algemeen en Dagelijks Bestuur van Streekhuis Het Groene Woud.

Lees meer

Zet is verbonden met verschillende netwerken in het sociale domein en actief in tientallen projecten. Bekijk een overzicht van onze Brabantse betrokkenheid.

Op zoek naar inspiratie voor participatie? Vijftien deskundigen uit verschillende sectoren delen hun ervaringen en inzichten die een inclusieve samenleving dichterbij brengen. Lees het nieuwste boek van Zet hier.

Het project Mobiliteit Land van Cuijk is afgerond en de resultaten zijn gebundeld in een Toolkit Bereikbare Regio als handvat voor een succesvolle aanpak in andere wijken en kernen.

lees meer

Verbanden zien en laten werken. Het is onze tweede natuur: Zaken in hun samenhang bezien en benaderen. BEKIJK DE 6 VAN ZET

Benieuwd bij welke projecten Zet in 2014 betrokken was?

Klik hier voor een overzicht

HET NIEUWE ZET, EEN KORTE INTRODUCTIE


Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbriefZet agenda

Wordt 18 juni uw Kantel moment?

18 juni 2015

Ga tijdens de Kantelsessie samen met Zet op zoek naar innovatieve oplossingen om langer thuis wonen echt mogelijk te maken.

Lees meer


Twitter

Ivonne Berkers
Retweet Retweeted by Zet
Karen Wijnen
Retweet Retweeted by Zet

Met @HenriSwinkels bij congres #vrouwenarmoede dat hij opent. Zijn eerste officiële handeling als gedeputeerde. pic.twitter.com/6gR3HGfaDb

Volg Zet op Twitter