1 juli start van de tour d'amour - aandacht voor mantelzorgers

Met de onthulling van de eerste steen heeft Zorghoeve Kakelbont op 5 juni haar nieuwbouw geopend. Zet heeft de initiatiefneemsters Marianne Rommens en Ingrid Havermans eind 2013 ondersteund bij hun Leefbaarheid@Brabant subsidieaanvraag.

Lees verder

Inclusief beleid voor uw gemeente?

Zet heeft de Quickscan Inclusief Beleid ontwikkeld waarmee uw beleid getoetst kan worden aan het VN-verdrag 'Gelijke Kansen'.

Lees meer

Extra inspanningen leveren om langdurig werklozen aan het werk te helpen. Met dat doel hebben 15 provinciale uitvoerings-organisaties, waaronder Zet, en de provincie op 2 maart een Sociaal Pact gesloten op het Provinciehuis.

Lees meer

De interregionale werkconferentie op 3 juni voor koplopergemeenten uit Noord-Brabant, Limburg en Belgische Kempen, toonde aan dat lokale DVG-netwerken elk op eigen tempo en wijze werken aan de borging van een ‘dementievriendelijke gemeenschap’.

lees meer

Ginette Veensma, directeur-bestuurder van Zet in Tilburg, is op 12 maart 2015 toegetreden tot het Algemeen en Dagelijks Bestuur van Streekhuis Het Groene Woud.

Lees meer

Zet is verbonden met verschillende netwerken in het sociale domein en actief in tientallen projecten. Bekijk een overzicht van onze Brabantse betrokkenheid.

Op zoek naar inspiratie voor participatie? Vijftien deskundigen uit verschillende sectoren delen hun ervaringen en inzichten die een inclusieve samenleving dichterbij brengen. Lees het nieuwste boek van Zet hier.

"In het nieuwe bestuursakkoord is ruim aandacht voor ‘Samen doen’ in Brabant. Samen doen begint bij meedoen, en één van de randvoorwaarden hiervoor is toegankelijkheid", aldus Swinkels.

lees meer

Het project Mobiliteit Land van Cuijk is afgerond en de resultaten zijn gebundeld in een Toolkit Bereikbare Regio als handvat voor een succesvolle aanpak in andere wijken en kernen.

lees meer

Verbanden zien en laten werken. Het is onze tweede natuur: Zaken in hun samenhang bezien en benaderen. BEKIJK DE 6 VAN ZET

Benieuwd bij welke projecten Zet in 2014 betrokken was?

Klik hier voor een overzicht

HET NIEUWE ZET, EEN KORTE INTRODUCTIE

Zet en 't Heft bij omroep Brabant

Het TV-programma ‘Dit is mijn leven’ liep een dag mee met Marjolein Duif, adviseur bij Zet. Een mooie manier om te laten zien hoe we samen met burgers en partners zoals ‘t Heft werk maken van een sociaal en leefbaar Brabant. 

Lees meer


Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbriefZet agenda


Twitter

Zet

Lancering Zet magazine 2015. @GertyLensvelt neemt het 1e exemplaar in ontvangst tijdens de @wijzijnzet zomerborrel. pic.twitter.com/x0fAyVet6k

Ivonne Berkers
Retweet Retweeted by Zet

Het zit erop. Moe maar zeer voldaan! #letourdamour @BRIZ_Mantelzorg @wijzijnzet @IkMantelzorger Samen voor mantelzorg pic.twitter.com/jPOayxTsKt

Volg Zet op Twitter